Stylage®

Produsert av Vivacy

 

Stylage Dermal filler, producerad av Vivacy

STYLAGE® er de første innovative monofasiske gelene som består av tverrbundet hyaluronsyre (patentert IPN-lignende teknologi) og en naturlig antioksidant for å redusere den visuelle effekten av aldring. Den kan brukes til å fylle ut og jevne ut rynker, naturlig leppekorreksjon, volumgjenoppretting, fuktighet, hakegjenoppretting, korrigering av tåen, nakke, dekolleté og håndforyngelse. Det er også mulig å kombinere produkter for målrettede behandlinger.

STYLAGE® er ikke bare et ekstra hyaluronsyrefyllstoff. Det er nå et av de ledende merkene i Europa som har oppnådd suksess uten forbrukermarkedsføring, men gjennom erfaring og gjensidig gruppeanbefaling.

STYLAGE® bruker et patentert overfylt tverrbundet nettverk (IPN-lignende teknologi) i produksjonsprosessen. Tilsetningen av mannitol for å virke mot frie radikaler gir optimal motstand mot nedbrytning.

Som et resultat skaper denne innovative formelen et trygt, varig produkt for alle typer rynker og hudtyper. Gelene har en optimalisert elastisitet for enkel modellering og omforming, selv for følsomme områder som nese, templer og hender. Samtidig har de høy viskoelastisitet for god fyllkapasitet og naturlige estetiske resultater.