FAQ

Ofte stilte spørsmål

 

Selger dere ekte produkter?

Alle våre produkter produseres i samme fabrikk som andre original produkter og kan spores via batch-nummer direkte til produksjonen hos IBSA, Across, Merz, Galderma, Allergan, Teoxane etc. Dette er et lovfestet krav for at et produkt skal være CE merket. Vi er også nøye med å påse at oppbevaring og fraktmetoder er ihht produsentens retningslinjer.

Selger dere fillers til alle?

Nei, vi selger kun til autoriserte helsepersonell (sykepleier, lege etc.). Dette må kunne dokumenteres ved første bestilling. Det holder ikke med diplomer fra kurser hvis du ikke har et aktivt HPR nr.

Hva er parallell-import?

Begrepet parallell-import er for mange ukjent. Mangel på kunnskap i kombinasjon med aktører på markedet som ikke klarer å håndtere konkurranse på en profesjonell måte skaper dessverre en usikkerhet hos våre kunder. Derfor ønsker vi å klargjøre påstanden.

Norge har inngått en handelsavtale med EU (EØS). EU bygger på frihandel mellom grensene, og det er ulovlig å prøve begrense parallell-import.

Kvantum har også noe å si for prisen, da vi og våre leverandører selger fillers til mange tusen klinikker i Europa så får vi også en innkjøpspris der etter.

Uansett hvor du kjøper dine fillers så er de importert til Norge.