YAGlaser

PV Original® Yaglaser PRO

 

Behandlingsområde

  • Fjerning av tatueringar
  • Carbon Laser Peeling

 

PV Medical tilbyr alltid minimum 2 års garanti på alle maskiner.

 

• Utdanning • Kurs • Finansiering • Service

• Markedsføring • Regler- og myndighets krav • Support • Etc.

Hvordan fjerner YAG laser tatoveringen?

Lys fra YAG laseren sendes ut med en bestemt bølgelengde. I forskjellig grad absorberer ulike vev og stoffer lys fra de ulike bølgelengderne. 

De ulike fargene i tatoveringen vil da absorbere lyset og tatoveringspigmentet omdanner lyset til varmeenergi som bryter ned pigmentet i tatoveringen. Det nedbrudte tatoveringspigmentet blir så fjernet av kroppens immunceller.

 

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Tatoveringen vil bli mindre og mindre synlig etter hver behandling. Antall behandlinger som er nødvendig for å fjerne en tatovering vil variere av flere faktorer, for eksempel hvor dypt tatoveringen sitter i huden, hvilke farger, hvor lenge siden tatoveringen ble gjort etc. Q Switch YAG Lasere trenger noe fler behandlinger enn Picosecond Laser. Men vanligvis vil man trenge 4-10 behandlinger med Q Switch og 3-4 behandlinger med Pico, avhengig av tattoveringen, med ca 8 ukers intervall, dette for at kroppen skal klare å transportere bort pigmentene som ødelegges ved bahandlingen.

 

Laseren må tilpasses til fargen på tatoveringen

For fjerning av tatovering bruker man pulserende laserlys, også kallet Q-switch. Pulsene som benyttes til å fjerne tatoveringer måles i antall nanosekunder. Tatoveringspigmentet som skal fjernes er små, derfor er det meste effektivt å bruke korte pulser av laser. 

Vår maskin bruker følgende bølgelengder:
1064 nm: YAG laseren egner seg best til å fjerne mørke farger, samt fjerning av fregner og fødselsmerker.

532 nm: YAG laseren med kortere bølgelengde egner seg best for røde, gule og oransje farger, samt fjerning av fregner.

 

Carbon Laser Peeling – Hollywood behandling

Hva er Carbon Laser Peel?
Carbon laser peel er en nyskapende laser behandling som sammen med medisinsk Carbon benytter fokuserte laserstråler for å behandle huden. Carbon Laser Peel arbeider for å gjenopprette hudbalansen samtidig som du fremmer en frisk og jevn glød. Huden vil fremstå renere, klarere, strammere og jevnere.

Hva behandler Carbon Laser Peel?

Kombinasjonen av kullmaske og Q-switched -laser har følgende effekter på huden:
– Minsker store porer
– Porene renses for talg
– Oljekontroll på huden
– Fjerner døde hudceller
– Dreper aknebakterier
– Forhindrer kviseutbrudd
– Reduserer hyperpigmentering
– Stimulerer kollagenproduksjon
– Forbedrer hudtonen
– Gjør huden fastere
– Jevner ut hudteksturen
– Generell hudfornyelse

Carbon Laser Peel er den nyeste innovasjonen for å gi dyptgående og langvarige resultater.

Hvordan virker behandlingen?
Carbon Laser Peel-behandlingen fungerer ved å påføre et tynt lag av kullstoffblanding på hudens overflate.
Kullstoffblandingen er et 100% naturprodukt og består av meget små carbonpartikler, som kan trenge inn i selv de vanskeligste tilgjengelige steder. Behandlingen starter med avrensing av huden, hvoretter carboncremen påføres. Kremen, som blant annet består av pulver fra vulkansten, trenger dypt ned i huden og absorberer fett og urenheter helt inne i porene. Når carbonet er jevnt fordelt, sendes en fokusert lysstråle ned i huden. Carbonpartiklene absorberer aktivt lyset sammen med skadede celler som finnes i de øvre lagene i huden.
Det genereres termisk energi i huden, noe som utløser produksjonen av nytt collagen og som bidrar til å bygge et nytt lag av hud. Som et resultat, økes veksten av bindevev, huden styrkes, den eksfolieres av karbonpartiklene og porene renses grundig.

Be om tilbud

Kryss av det alternativet som passer best!

10 + 7 =